ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 04 Δεκεμβρίου 2013

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπεγράφη η απόφαση ένταξης των δικαιούχων στη δράση 1.2 «Βιολογική Κτηνοτροφία» του Μέτρου 2.1.4 «Γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013
«Αλέξανδρος Μπαλτατζής» σε Έβρο (Αλεξανδρούπολη & Ορεστιάδα),
Πέλλα (Έδεσσα), Θεσπρωτία, Σέρρες, Φθιώτιδα, Ξάνθη και Ροδόπη

Υπεγράφη από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη η απόφαση ένταξης των επιτυχόντων δικαιούχων παραγωγών στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου (Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα), στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας (Έδεσσα), στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας, στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, και στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, που υπέβαλαν αίτηση ενίσχυσης για πενταετή ένταξη στο πλαίσιο της δράσης 1.2 «Βιολογική Κτηνοτροφία» του Μέτρου 2.1.4 «Γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 «Αλέξανδρος Μπαλτατζής».

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση για την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου στην Αλεξανδρούπολη, ο αριθμός των επιτυχόντων ανέρχεται σε 41 άτομα (ποσοστό επιτυχίας 93,18%) και ο αριθμός των απορριπτομένων σε 3 άτομα (ποσοστό απόρριψης 6,82%). Αντίστοιχα για την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου στην Ορεστιάδα ο αριθμός των επιτυχόντων ανέρχεται 7 άτομα (ποσοστό επιτυχίας 100%), για την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας (Έδεσσα) ο αριθμός των επιτυχόντων ανέρχεται σε 10 άτομα (ποσοστό επιτυχίας 100%), για την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας ο αριθμός των επιτυχόντων ανέρχεται σε 39 άτομα (ποσοστό επιτυχίας 76,47%) και ο αριθμός των απορριπτομένων σε 12 άτομα (ποσοστό απόρριψης 23,53%), για την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών ο αριθμός των επιτυχόντων ανέρχεται σε 114 άτομα (ποσοστό επιτυχίας 90,5%) και ο αριθμός των απορριπτομένων σε 12 άτομα (ποσοστό απόρριψης 9,5%), για την Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας ο αριθμός των επιτυχόντων ανέρχεται σε 42 άτομα (ποσοστό επιτυχίας 76,36%) και ο αριθμός των απορριπτόμενων σε 13 άτομα (ποσοστό απόρριψης 23,64%), για την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης ο αριθμός των επιτυχόντων ανέρχεται σε 13 άτομα (ποσοστό επιτυχίας 100%) και τέλος, για την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης ο αριθμός των επιτυχόντων ανέρχεται σε 2 άτομα (ποσοστό επιτυχίας 66,67%) και ο αριθμός των απορριπτόμενων σε 1 άτομο (ποσοστό απόρριψης 33,33%).

Η υπογραφή των αποφάσεων ένταξης για τις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες της χώρας θα γίνεται αμέσως μετά την αποστολή στην Κεντρική Υπηρεσία του ΥπΑΑΤ των αποτελεσμάτων αξιολόγησης από τις κατά τόπους αρμόδιες Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.

 

 

 

dark blue el311218

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συνδεσεις

Πρόγραμμα Διάυγεια  |  Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων open gov gr data gov gr

minagricmap

Πληροφορίες


1540 Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών 


Ο τηλεφωνικός αριθμός "1540" αποτελεί σύστημα, αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Διασυνδέεται με τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου και προσφέρει υπηρεσίες αυτοματοποιημένης απάντησης.

Οι μέχρι σήμερα διαθέσιμες "1540" υπηρεσίες είναι:

  • Απάντηση Εκπροσώπου του Υπουργείου.
  • Η ενημέρωση για τις πρόσφατες πληρωμές ενιαίας ενίσχυσης ΟΠΕΚΕΠΕ (απαιτείται ταυτοποίηση του Δικαιούχου με Α.Φ.Μ. και τα 4 τελευταία ψηφία της Αστ. Ταυτότητας)
  • Καταγγελίες που αφορούν στην προέλευση κρέατος
  • Η ενημέρωση για τα Ελληνικά Τρόφιμα
  • Η ενημέρωση για τις διαθέσιμες ψηφιακές υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ 

Επικοινωνία

 

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων |

Διεύθυνση: Αχαρνών 2, Αθήνα, 101 76, Ελλάδα |

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 (210) 212-4000 |  

Κέντρο εξυπηρέτησης Αγροτών: 1540 και το emailinfo@minagric.gr |

 

Η ταχυδρομική διεύθυνση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι: Αχαρνών 381 & Δεστούνη 2,

Τ.Κ.: 111 43, Αθήνα.

 

 

 

Κοινωνικά Δίκτυα

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

:

Πολιτική Απορρήτου

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας