ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 31 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Παρουσία Αν. ΥΠΑΑΤ, Γ. Τσιρώνη, στην «Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης» & στα Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας Οικόπολις, την Πέμπτη 1 Ιουνίου, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος

Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, θα παρευρεθεί την Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 20:00μμ, στην «Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης» που θα πραγματοποιηθεί στο πρώτο πανευρωπαϊκά «Πάρκο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης & Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης», στο Δημαρχείο Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα βραβευτούν μαθητές από Δήμους όλης της χώρας, που θα έχουν πρωτεύσει στον «Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης», υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Την ίδια ημέρα, Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 21:30μμ, ο Αν. Υπουργός θα απονέμει τα βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας του ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2017, που ξεκίνησε ως θεσμός από το 2005 με σκοπό την συμβολή και αναγνώριση της έμπρακτης και αυξημένης περιβαλλοντικής συνεισφοράς. Η τελετή απονομής φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Αναψυχής Ραφήνας – Πικερμίου (κολυμβητήριο) και είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

dark blue el311218

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συνδεσεις

Πρόγραμμα Διάυγεια  |  Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων open gov gr data gov gr

minagricmap

Πληροφορίες


1540 Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών 


Ο τηλεφωνικός αριθμός "1540" αποτελεί σύστημα, αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Διασυνδέεται με τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου και προσφέρει υπηρεσίες αυτοματοποιημένης απάντησης.

Οι μέχρι σήμερα διαθέσιμες "1540" υπηρεσίες είναι:

  • Απάντηση Εκπροσώπου του Υπουργείου.
  • Η ενημέρωση για τις πρόσφατες πληρωμές ενιαίας ενίσχυσης ΟΠΕΚΕΠΕ (απαιτείται ταυτοποίηση του Δικαιούχου με Α.Φ.Μ. και τα 4 τελευταία ψηφία της Αστ. Ταυτότητας)
  • Καταγγελίες που αφορούν στην προέλευση κρέατος
  • Η ενημέρωση για τα Ελληνικά Τρόφιμα
  • Η ενημέρωση για τις διαθέσιμες ψηφιακές υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ 

Επικοινωνία

 

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων |

Διεύθυνση: Αχαρνών 2, Αθήνα, 101 76, Ελλάδα |

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 (210) 212-4000 |  

Κέντρο εξυπηρέτησης Αγροτών: 1540 και το emailinfo@minagric.gr |

 

Η ταχυδρομική διεύθυνση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι: Αχαρνών 381 & Δεστούνη 2,

Τ.Κ.: 111 43, Αθήνα.

 

 

 

Κοινωνικά Δίκτυα

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

:

Πολιτική Απορρήτου

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας