Αποφάσεις προγράμματος για το έτος 2013
  • Αριθμ. 2176/103535/28.08.2013 Καθορισμός του συνολικού ποσού επιχορήγησης και του ποσοστού ενίσχυσης ανά κατηγορία δικαιούχων της δράσης 4.1 Αναλύσεις μελιού για το πρόγραμμα έτους 2013.
  • Αριθμ. 2175/103534/28.08.2013 Καθορισμός του συνολικού ποσού , καθώς και του ποσού επιχορήγησης ανά μετακινούμενη κυψέλη στο πλαίσιο εφαρμογής της δράσης 3.2 Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας για το έτος 2013.
  • Αριθμ. 2174/103533/28.08.2013 Καθορισμός του ύψους ενίσχυσης και των δικαιούχων της δράσης 4.2 Στήριξη 'ιδρυσησ και λειτουργίας εργαστηρίων ανάλυσης μελιού για το πρόγραμμα έτους 2013.
  • Αριθμ.2065/98903/13.08.2013 Έγκριση δαπάνης και εφαρμογή της δράσης 1.1 «Λειτουργία Κέντρων Μελισσοκομίας» και τροποποίηση των υπ’ αριθμ. 1784/84343/05.07.2013 (Β΄ 1674) και υπ’ αριθμ. 1785/84345/05.07.2013 (Β΄ 1672) αποφάσεων στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος βελτίωσης των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας έτους 2013.
  • Αριθμ. 1924/92683/25.07.2013 Καθορισμός του ποσοστού αντικατάστασης ανά κατηγορία δικαιούχων, στο πλαίσιο υλοποίησης της αρίθμ. 1709/81921/02-07-2013 απόφασης αναφορικά με τη δράση 3.1 «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων - Αντικατάσταση κυψελών» για το έτος 2013.
  • Αριθμ. 1784/84343/08.07.2013 ΄Εγκριση δαπάνης και καθορισμός των λεπτομερειών εφαρμογής των δράσεων 1.2 «Ηλεκτρονικό Δίκτυο Μελισσοκομίας – Melinet» και 6.1 «Εφαρμοσμένη Έρευνα», στο πλαίσιο του προγράμματος βελτίωσης των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας έτους 2013.
  • Αριθμ. 1785/84345/08.07.2013 Καθορισμός των λεπτομερειών εφαρμογής, των δικαούχων και του ύψους επιχορήγησης των δράσεων 4.1 «Αναλύσεις Μελιού» και 4.2 «Στήριξη ίδρυσης και λειτουργίας εργαστηρίων ανάλυσης μελιού», στο πλαίσιο του προγράμματος βελτίωσης των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας έτους 2013.
  • Αριθμ. 1782/84286/08.07.2013 Έγκριση δαπάνης και εφαρμογή της δράσης 1.3 «Εκπαιδεύσεις Μελισσοκόμων» στο πλαίσιο του προγράμματος βελτίωσης των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας έτους 2013.
  • Αριθμ. 1709/8192/02.07.2013 «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων-Αντικατάσταση κυψελών» και 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας», στο πλαίσιο του προγράμματος βελτίωσης των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας έτους 2013.
  • Αριθμ. 742/2013 Έγκριση δαπάνης για την υλοποίηση των ενεργειών του προγράμματος βελτίωσης των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας έτους 2013.

Δ/νση Συστημάτων Εκτροφής Ζώων

dark blue el311218

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συνδεσεις

Πρόγραμμα Διάυγεια  |  Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων open gov gr data gov gr

minagricmap

Πληροφορίες


1540 Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών 


Ο τηλεφωνικός αριθμός "1540" αποτελεί σύστημα, αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Διασυνδέεται με τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου και προσφέρει υπηρεσίες αυτοματοποιημένης απάντησης.

Οι μέχρι σήμερα διαθέσιμες "1540" υπηρεσίες είναι:

  • Απάντηση Εκπροσώπου του Υπουργείου.
  • Η ενημέρωση για τις πρόσφατες πληρωμές ενιαίας ενίσχυσης ΟΠΕΚΕΠΕ (απαιτείται ταυτοποίηση του Δικαιούχου με Α.Φ.Μ. και τα 4 τελευταία ψηφία της Αστ. Ταυτότητας)
  • Καταγγελίες που αφορούν στην προέλευση κρέατος
  • Η ενημέρωση για τα Ελληνικά Τρόφιμα
  • Η ενημέρωση για τις διαθέσιμες ψηφιακές υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ 

Επικοινωνία

 

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων |

Διεύθυνση: Αχαρνών 2, Αθήνα, 101 76, Ελλάδα |

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 (210) 212-4000 |  

Κέντρο εξυπηρέτησης Αγροτών: 1540 και το emailinfo@minagric.gr |

 

Η ταχυδρομική διεύθυνση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι: Αχαρνών 381 & Δεστούνη 2,

Τ.Κ.: 111 43, Αθήνα.

 

 

 

Κοινωνικά Δίκτυα

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

:

Πολιτική Απορρήτου

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας