Νομοθεσία Βοοειδών
- ΥΑ 246/15325/19.05.2023(ΦΕΚ Β'3477/24.05.023) «Λεπτομέρειες εφαρμογής της παρέμβασης Π1-32.3 - Στήριξη Συνδεδεμένου Εισοδήματος - Ζωική Παραγωγή και ειδικότερα των Μέτρων για τη χορήγηση συνδεδεμένης ενίσχυσης στον τομέα του βοείου κρέατος, βάσει του εγκεκριμένου Στρατηγικού Σχεδίου της Ελλάδας για την ΚΑΠ 2023-2027»
- ΥΑ 1639/65123/15.06.2017(ΦΕΚ Β΄22.12.2017) «Λεπτομέρειες εφαρμογής της χορήγησης συνδεδεμένης ενίσχυσης στον τομέα του βόειου κρέατος σύμφωνα με το άρθρο 52 του Κανονισμού (ΕΕ) 1307/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και το κεφάλαιο 5 του Κανονισμού (ΕΕ) 639/2014 της Επιτροπής από το έτος 2017 και εφεξής»
- Τροποποίηση της υπ. αριθμ.. 1639/65123/15.06.2017 κοινής απόφασης του Υπουργού και του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων «Λεπτομέρειες εφαρμογής της χορήγησης συνδεδεμένης ενίσχυσης στον τομέα του βόειου κρέατος σύμφωνα με το άρθρο 52 του Κανονισμού (ΕΕ) 1307/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και το κεφάλαιο 5 του Κανονισμού (ΕΕ) 639/2014 της Επιτροπής από το έτος 2017 και εφεξής» . (ΦΕΚ Β΄1490/14.04.2021)
- ΥΑ 615/52353/12.05.2015(ΦΕΚ Β΄833/14.05.2015) «Λεπτομέρειες εφαρμογής της χορήγησης συνδεδεμένης ενίσχυσης στον τομέα του βόειου κρέατος σύμφωνα με το άρθρο 52 του Κανονισμού (ΕΕ) 1307/2013 του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και το κεφάλαιο 5 του Κανονισμού (ΕΕ) 639/2014 της Επιτροπής»
- ΥΑ 393/33759/23.03.2015(ΦΕΚ Β΄498/01.04.2015) «Λεπτομέρειες εφαρμογής της υπ. αριθμ. 412013/2000 κοινής υπουργικής απόφασης σχετικά με την χρήση της προαιρετικής ένδειξης ¨Ελληνική εκτροφή άνω των 5 μηνών ¨για το βόειο και μοσχαρίσιο κρέας»
-
ΚΥΑ 262345(ΦΕΚ 323/24.03.2010) Συμπληρωματικά μέτρα εφαρμογής των μέτρων ειδικής στήριξης σε εκτέλεση του άρθρου 68 του Κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 73/2009 του Συμβουλίου και του Κανονισμού 1120/2009 της Επιτροπής
-
ΥΑ 267050/13.05.2010 Λεπτομέρειες εφαρμογής των άρθρων 6 και 7 της υπ'αριθμ. 262345/22-03-2010 ΚΥΑ "Συμπληρωματικά μέτρα εφαρμογής των μέτρων ειδικής στήριξης σε εκτέλεση του άρθρου 68 του Κανονισμού (ΕΚ) αριθμ. 73/2009 του Συμβουλίου και του Κανονισμού 1120/2009 της Επιτροπής, για τον τομέα βοείου και μοσχαρίσιου κρέατος» (ΦΕΚ Β΄754)
-
Δ/νση Αξιοποίησης και Τεχνολογίας Τροφίμων